ITeach

ITeach tilbyder kompetenceudvikling, for alle som er interesseret i at lærer mere om hvordan Goggle Workspace kan bidrage til læring. 

Vores motto er “at læring er for alle” og vi tager udgangspunkt i jeres behov, hvad enten det er lærere, pædagoger eller ledere som skal have styrket deres kompetencer inden for Google Workspace

Vores undervisere, som afholder kurserne, er dygtige didaktikere og kan derfor relatere til de udfordringer der kan opstå i klasserummet. Samtidig kan vore undervisere også inspirerer på baggrund af egne erfaringer. 

Vores undervisere brænder for at udbrede kendskabet til Google Workspace, fordi de tror på at Google Workspace kan være med til at gøre en forskel for både lærer og elever. 

ITeach tager altid udgangspunkt i, hvor I er i jeres process, med at implementere Google Workspace, hvad enten det er helt nyt eller i har været i gang i længere tid. 

ITeach har lavet kompetenceudvikling siden 2008 og vi gør en dyd ud af at evaluere og udvikle vores egen praksis, så vi altid kan levere kurser og workshop som er lærerige og inspirerende.